Södersjukhuset

Södersjukhuset, Stockholm
Södersjukhuset – Årets Miljöbyggnad 2018 / Illustration: Brick Visual
SÖS, försörjningskvarter samt akut- och behandlingsbyggnad
SÖS, försörjningskvarter samt akut- och behandlingsbyggnad / Jason Strong Photography
SÖS, försörjningskvarter
SÖS, försörjningskvarter / Jason Strong Photography
Södersjukhuset, Stockholm
Södersjukhuset, Stockholm / Illustration: Brick Visual
Forrige Næste

Södersjukhuset

Udbygning og modernisering af Södersjukhusets plejeafdelinger samt udformning af en ny behandlingsbygning med akutmodtagelse, operationsstuer, modtagelse, røntgen, sterilrum, behandlingsrum og plejeafdeling. Dertil kommer ny ambulancehal, kapel, administration mm.

Det arkitektoniske hovedgreb går på at tilpasse ny- og tilbygninger til allerede eksisterende bygninger med lyse facader, overskuelige og enkle bygningskroppe og lyse pudsede overflader med vinduer, men med et moderne præg, så man, præcis som tidligere, skal kunne aflæse de forskellige tidstypiske bygninger.

Derudover udformes projektet med brug af arbejdsmetoden evidensbaseret design, med store helbredende og arbejdsmiljømæssige effekter, bl.a. på baggrund af fokus på dagslyset.

Projektet gennemføres som et mønsterprojekt i BIM.

Kontaktperson

Linda Santesson
Linda Santesson Afdelingsleder
Kontor:
Stockholm
Mob:
+46 72 565 41 51
Tel:
+46 10 479 99 81
linda.santesson
@linkarkitektur.se
Sted: Stockholm Opdragsgiver: Locum AB Bruttoareal: 70 000 m2 Status: Påbegyndt 2013. Forventes færdigopført 2019. Fagområder: Beskrivelse / Arkitektur / BIM - Bygnings Informations Modellering / Universel Udformning Bæredygtighed: Miljöbyggnad Guld