UMEVAs hovedkontor

UMEVA
Foto: Hundven-Clements Photography
UMEVA
Foto: Hundven-Clements Photography
UMEVA
Foto: Hundven-Clements Photography
UMEVA
Foto: Hundven-Clements Photography
UMEVA
Foto: Hundven-Clements Photography
UMEVA
Foto: Hundven-Clements Photography
UMEVA
Foto: Hundven-Clements Photography
Forrige Næste

UMEVAs hovedkontor

Nyt domicil til UMEVA (Umeå Vtten och Avlopp) med fokus på miljø, fleksibilitetet og bæredygtighed.I 2009 fik domicilet Umeå Stads miljøpris.

Huset er i 4 etager og omfatter 70 kontorarbejdspladser, konferencerum, små og større mødelokaler samt café, gym, badstue og relax-afdeling. Det var et krav til det nye hus, at det skulle rumme vækst og forandringer i virksomheden – det skulle kunne møde fremtidige behov og ændringer i organisation og arbejdsgange. Bygningen er derfor forberedt for en udvidelse med endnu en etage, og der er lagt stor vægt på fleksibilitet i udformningen af kontorområderne.

Det overordnede mål var at bygge et kontor for fremtiden – fleksibelt, energirigtigt og miljøsmart. Der var derfor også høje krav til energiforbruget, med et ønske om et hus, der brugte halvt så meget energi som et konventionelt kontorbyggeri. Dette blev bl.a. imødegået ved, at bygningen får sin energi fra rensningsanlægget, som ligger lige ved siden af, og ved hjælp af gennemtænkte løsninger ift. belysning, ventilation og dataanlæg. Dertil er huset indrettet med genbrugelige materialer, og 65% af indretningen er svanemærket.

Kontaktperson

Anna Lundberg
Anna Lundberg Regionschef
Kontor:
Umeå
Mob:
+46 73 088 52 23
Tel:
+10 479 92 08
anna.lundberg
@linkarkitektur.se
Sted: Övägen 37, Umeå Opdragsgiver: UMEVA Bruttoareal: 2 900 m2 Status: Gennemført 2007-2009 Fagområder: Arkitektur / Indretning