Skjoldnes

Skjoldnes
Illustrasjon: MIR
Skjoldnes
Illustrasjon: MIR
Skjoldnes
Illustrasjon: MIR
Förra Nästa

Skjoldnes

Boligområdet på Skjoldnes har en unik vestvendt beliggenhet ved Nordåsvannet og med attraksjonene Troldhaugen, Hop og Nesttun som umiddelbare naboer. Tomten ligger høyt med vid utsikt over Nordåsen og områdene rundt. Nærhet til sjøen med tilhørende rekreasjonsmuligheter som bade- og båtliv er en betydelig kvalitet for området. Konow Lund villaen og Villa Skjoldnes sin beliggenhet på tomten tilfører ytterligere muligheter for fellesbruk og relasjonsbygging mellom de fremtidige beboerne i området.

For området mellom boligene har vi valgt et mer lavmælt hagepreg med stauder og uteområder som vil gi beboerne noe roligere og intimt preg rundt karpedammen. Gangveien slynger seg videre her og ligger midt mellom bygningskroppene for å gi avstand til leilighetene. Ved å legge den i bro over karpedammen skaper man en idyll og større nærhet til dammen ved at barn kan ligge på magen og kikke på karpene og brudepar kan avfotograferes på broen i naturskjønne omgivelser. Bygningenes utforming er avgrenset av reguleringsplanene som i detalj beskriver bredder høyder og plassering av bygningsmasse på tomten.

Leilighetene utføres som moderne boenheter, utformet med tilgjengelighetskrav og med høye krav til detaljering som bygger opp under hovedideen om mest mulig lys, utsikt, gode uteplasser og terrasser. Med balkonger og utsikt ut mot Nordåsen og grøntarealer i tun er beboerne helt uforstyrret av aktiviteter i Villa Skjoldnes og Konow Lund villaen - samtidig som de har disse fasilitetene til benyttelse i umiddelbar nærhet.

Kontaktperson

Grethe Haugland
Grethe Haugland Administrerende direktør
Kontor:
Admin /Stab
Tel:
+47 480 95 470
gh@linkarkitektur.no
Uppdragstyp: Nybygg Upphandlingsform: Tävling Plats: Sundts veg, Nesttun Kund: Storbergen Bruttoarea: 11 500 m2 Status: Avsluttet Tjänster: Arkitektur Miljöaspekt: Passivhuskrav