VOLA håndklædevarmer

VOLA håndklædevarmer

LINK Arkitektur har designet en stilren og diskret håndklædevarmer til VOLA. Al teknik er indbygget og skjult i væggen. Designet er præmieret med en GOOD DESIGN Award.

LINK Arkitektur har udviklet en serie fritstående armaturer for VOLA, FS-serien. I forlængelse af dette samarbejde har vi designet en håndklædevarmer. Håndklædevarmeren er udviklet som et modulsystem, hvor der er mulighed for at sammensætte sin helt individuelle løsning. Designafdelingen ved LINK arkitektur har i december 2009 modtaget den amerikanske designpris GOOD DESIGN Award for produktet.I kraft af modulsystemet kan håndklædevarmeren bestå af det antal stænger, der passer til funktion og indretning i det pågældende rum. For at få den perfekte designmæssige løsning kan stængerne monteres i den afstand, der passer til den flise, der er valgt til badeværelset. 

VOLA håndklædevarmer giver således fuld frihed til at skabe en smuk og unik designløsning skabt til det individuelle rum. Håndeklædevarmeren fås i højglanspoleret krom, børstet krom og børstet rustfrit stål og kom på markedet i april 2009.

Kontaktperson

Fagområder: Interiør / Design