Ledige stillinger

Bostadsarkitekt – Stockholm
Brf Industrial Corner (foto: Felix Gerlach)

Bostadsarkitekt – Stockholm

Vi söker dig som är arkitekt med minst 10 års erfarenhet, i synnerhet av bostäder. LINK Arkitektur arbetar med bostäder av olika typer och får allt fler uppdrag, därför vill vi stärka upp vårt team som arbetar med allt ifrån studentlägenheter till vård- och omsorgsboende. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av att vara med och driva vårt kompetens- och utvecklingsforum för bostäder. Har du bredd och erfarenheter utöver bostäder är det förstås en bonus.

LINK Arkitektur är ett av de fem största arkitektföretagen i Skandinavien. Våra 500 medarbetare är lokaliserade på 15 orter i Skandinavien och vi har en unik spetskompetens som spänner över arkitekturens alla områden – från omfattande stadsutvecklingsprojekt till produktdesign. Vi arbetar sömlöst i projekt mellan kontoren och du får möjlighet att lära och utvecklas med arkitekter olika kompetenser och erfarenheter över hela Sverige och Norden.

Med hållbarhet väl förankrat i vårt DNA och med hög innovationstakt ska arkitekturen utgöra premisserna för vad en bra plats ska vara – idag och imorgon.

Din roll som bostadsarkitekt
Vi söker dig som är en drivande och social person med vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du är noggrann, ansvarstagande och har ett genuint intresse för arkitektur. Vi tror att du är idérik men också har förmågan att lyfta andras kreativitet. Du har hunnit bygga upp egna kundrelationer och tycker det är roligt att vårda dem.

Vi tror att du:

  • har en masterexamen i arkitektur
  • har ett stort intresse av hållbarhet
  • har en stark gestaltningsförmåga med omsorg om helhetsbilden såväl som detaljerna
  • trivs med att leda projektgrupper och i kundrelationer
  • har erfarenhet av att driva bostadsprojekt från tidiga skeden och genom bygghandling, från ax till limpa
  • är skicklig på att kommunicera i bild, ritning, diagram och text
  • kan modellera i 3D, ex. Rhino, SketchUp, ArchiCAD och Revit
  • behärskar svenska i tal och skrift

Vi erbjuder
LINK Arkitektur är ett företag med högt i tak och vi ser gärna att våra medarbetare är initiativrika och engagerade. Våra anställda är vår största tillgång och vi lägger därför stor vikt vid att erbjuda goda förmåner med fokus på fysisk och psykisk hälsa. Till exempel ingår sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag i lönen. Vi arbetar proaktivt med arbetsmiljöfrågor och arrangerar regelbundet sociala aktiviteter som filmvisningar och AW:s.

Information
Placeringsort: Stockholm
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse 
Sista ansökningsdatum: 2021-02-28
Ansök genom att skicka portfolio (max 10 Mb) och cv till:  jobb@linkarkitektur.se – ange ”Bostadsarkitekt” i ämnesfältet. 
Frågor ställs till:  Linda Santesson, regionchef:  linda.santesson@linkarkitektur.se / 010 479 99 81

Kontaktperson

Linda Santesson
Linda Santesson Regionchef
Kontor:
Stockholm
Mob:
+46 72 565 41 51
Tel:
+46 10 479 99 81
linda.santesson
@linkarkitektur.se