LIZN hearpieces

LIZN hearpieces

Less is more i et nyt design af en såkaldt 'hør bedre-enhed' fra LINK Arkitektur. På samme måde som læsebriller forbedrer synet, forstærker det nye produkt lyd. 

Med et nyt design har LINK Arkitekturs designchef Torben Madsen skabt en stilsikker og funktionel "hør bedre-enhed" for den danske virksomhed LIZN. Enheden består af to små kuglerunde komponenter, der placeres i øret og øger taleforståeligheden. Især i støjfyldte omgivelser, som f.eks. møder, er LIZN hearpieces en god hjælp - på samme måde som læsebriller forbedrer læseevnen.

Avanceret teknologi i enkelt formsprog
Det nye avancerede lydprodukt fra LIZN er en i-øret lydforstærker. Det er uden ledninger og løse dele – i al sin enkelhed består det af én rund form, hvori al teknologi er samlet. Og dét siger ikke så lidt. Der er nemlig mere end 100 elektroniske komponenter i et enkelt LIZN hearpiece.

Designopgaven har bestået i at samle alle produktets mange mikroteknologier i én form. Med touch-funktion og forbindelse til bluetooth og smartphone er derpå én gang tale om både en forstærker og et sæt øretelefoner, man kan bruge til at høre musik og tale i telefon.

Cirklen som paradigme
Det har ikke været let at udvikle et produkt med et simpelt grundlæggende design, der er synligt fra siden, men næsten usynligt fra forsiden.

Torben Madsen og lydingeniørerne er blevet stærkt udfordret i udviklingen af en afbalanceret kombination af ​​design og funktionalitet. Der findes uendeligt forskellige størrelser af ører og ​​ørekanaler, som høreapparatet skal kunne tilpasses.

Torben Madsens  designmæssige drivkraft er "less is more". Alt forstyrrende skal elimineres fra designet, så oplevelsen og brugen af produktet bliver så enkel som mulig. Cirklen som form understøtter denne målsætning, da den i sig selv er udtryk for enkelhed. Også når den bliver tredimensionel, som i designet af den nye 'hør bedre-enhed'. produktet fås i en rød og g

Løsningen omfatter også design af en oplader. Her er der lagt vægt på enkelhed, transparens og en praktisk lommestørrelse.

Designchef Torben Madsen er kendt for en række succesfulde industrielle designs inden for mange forskellige brancher. Dette omfatter bl.a. rollen som produktdesigner for VOLA der tidligere blev løst af den berømte arkitekt Arne Jacobsen.

Se mere om produktet på LIZN's website:  http://www.lizn.biz/

Contact Person

Measures: Design af høreapparat og oplader Client: LIZN Disciplines: Design