Design

Design

LINK Arkitekturs afdeling for design har modtaget en lang række internationale priser for sine designløsninger. Teamet arbejder med industrielt design, design af møbler, brændeovne, byrumsinventar og inventar til sygehuse, laboratorier og produktionsvirksomheder.

 

Vores designteam har en unik og bred ballast og bliver inddraget i mange forskellige opgaver. Teamet løser ofte opgaver i direkte forlængelse af større byggeprojekter, hvor LINK Arkitektur enten som arkitektfaglig eller totalrådgiver står for opførelsen af et større byggeri. Her udvikler designteamet f.eks. inventar til det specifikke byggeri.

Løfter arven efter Arne Jacobsen 
Referencelisten er lang og taler for sig selv. Igennem en årrække har vi blandt andet været tilknyttet VOLA, og vi står således bag videreførelsen af Arne Jacobsens oprindelige armaturdesign. Vores løsninger for VOLA har modtaget en række internationale designpriser.

Vores kreative forslag møder altid producentens krav i et tæt og konstruktivt samspil igennem hele processen fra idéudvikling til færdigt produkt.

Erfarent team spænder bredt
Vores udgangspunkt er altid overbevisning om, at et godt design skal tilføre værdi for såvel vore kunder som for de brugere, der skal benytte produkterne. Gennem en bevidsthed om at industrielt design altid indgår i en større sammenhæng, sikrer vi, at vores løsninger skaber et relevant og langtidsholdbart udbytte for vores kunder.

SE OGSÅ: VORES HISTORIE OM DESIGN

Det kan være vanskeligt at tilpasse standardinventar til en ny eller eksisterende bygning og dens arkitektur. Gennem brug af unikt industrielt design udformet specifikt til formålet skabes et helt og fremtidssikret projekt. Unikke designløsninger der er tilpasset konkrete formål – og ikke omvendt - øger således værdien og holdbarheden af de enkelte projekter.

Design med værdi
Vi har udviklet stor ekspertise i brugerdreven innovation og brugerundersøgelser i forbindelse med design. Her afdækker vi konkrete behov og uerkendte faktorer. Det gør produktet mere brugervenligt og funktionelt og øger dermed dets værdi.

The primary factor is proportions - Arne Jacobsen

Kontaktperson

Torben Madsen Leder Design / Arkitekt
Kontor:
Aarhus
Tel:
+45 40 88 17 00
The primary factor is proportions - Arne Jacobsen