Vacant positions

Handläggande arkitekt – Stockholm
Rigshospitalet i Köpenhamn (foto: Adam Mørk)

Handläggande arkitekt – Stockholm

Är du en arkitekt som drivs av att utveckla arkitektur i team och med fokus på god gestaltning av samhällsfastigheter? Vi söker dig som trivs med att ha en dialog med leverantörer och medkonsulter kring komplexa krav. Du har arbetat minst 5 år och Revit är ditt verktyg.

På LINK arkitektur skapar vi arkitektur för morgondagens generationer, i livets alla faser. Människor bor och lever i de omgivningar som vi är med och utformar: på vägen till jobbet, på torget eller på gatan där vi bor, i skolan, på kontoret, sjukhuset eller i mataffären.

LINK arkitektur är ett av de fem största arkitektföretagen i Skandinavien. Våra 500 medarbetare är lokaliserade på 15 orter i Skandinavien och vi har en unik spetskompetens som spänner över arkitekturens alla områden – från omfattande sjukhusprojekt till stadsutveckling och produkdesign .

Med hållbarhet väl förankrat i vårt DNA och med hög innovationstakt ska arkitekturen utgöra premisserna för vad en bra plats ska vara – idag och imorgon. Vi kallar det hållbar samhällsarkitektur. Det är vår strategiska grund.

Din roll som handläggande arkitekt
Vi söker dig som är en drivande och social person med stark vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du är noggrann, ansvarstagande och har ett genuint intresse för arkitektur.

Vi tror att du:

  • har en masterexamen i arkitektur
  • har god gestaltningsförmåga med omsorg om helhetsbilden såväl som detaljerna
  • har arbetat med fasader och/eller andra komplexa byggdelar
  • har vana av system-/bygghandlingsprojektering
  • har ett intresse av hållbarhet
  • tycker om att arbeta i team och större projekt
  • är redo för omgående/snar anställning
  • behärskar god svenska i tal och skrift

Vi erbjuder:
LINK Arkitektur är ett företag med högt i tak och vi ser gärna att våra medarbetare är initiativrika och engagerade. Våra anställda är vår största tillgång och vi lägger därför stor vikt vid att erbjuda goda förmåner med fokus på fysisk och psykisk hälsa. T.ex. ingår sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag i lönen. Vi arbetar proaktivt med arbetsmiljöfrågor och arrangerar regelbundet sociala aktiviteter som filmvisningar och AW:s.

Information
Placeringsort: Stockholm
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 2021-02-10
Ansök genom att skicka portfolio (max 10 Mb) och cv till:  jobb@linkarkitektur.se – ange ”Handläggande arkitekt, gestaltning” i ämnesfältet. 
Frågor ställs till:  Linda Santesson, regionchef:  linda.santesson@linkarkitektur.se / 010 479 99 81

Contact Person

Linda Santesson
Linda Santesson Regional Director
Office:
Stockholm
Mob:
+46 72 565 41 51
Tel:
+46 10 479 99 81
linda.santesson
@linkarkitektur.se