Ledige stillinger

Vi søker praktikanter!

Vi søker praktikanter!

LINK arkitektur er et av Skandinavias ledende arkitektkontorer med nær 500 medarbeidere i 15 byer i Danmark, Norge og Sverige.

Vår spisskompetanse dekker alle fagområder innen arkitektur; Fra planlegging av omfattende byutvikling til den minste interiørdetalj.

LINK søker nå praktikanter til Oslo-kontoret. Vi holder til i inspirerende lokaler i Kvadraturen, i sentrum av Oslo. Her har vi samlet et bredt fagmiljø med kompetanse innen alle arkitektytelser. Tverrfaglig samhandling med de andre teamene – interiør, landskap, urbanisme, plan og bærekraft – står høyt på agendaen.
Vi har som visjon å skape rom for bedre liv. Vi søker engasjerte medarbeidere som ønsker å skape bærekraftig samfunnsarkitektur sammen med oss.
Praktikanter gjennomgår en tilrettelagt modulbasert prosess og innlemmes i «MUST build»-programmet sammen med vårt søsterselskap Multiconsult AS.
Har du fullført tre eller helst fire år med arkitektstudier, og kan tenke deg minimum et halvt års praktikantopphold? Da ønsker Team Oslo deg som søker!
Skriv en søknad som beskriver din motivasjon, legg ved CV og Portfolio, og send det til: oslo@linkarkitektur.no. Merk e-posten med «Praktikant Team Oslo» og send den innen 21. februar.
For mer informasjon kontakt leder av Team Oslo, Kjetil Bakken-Engelsen, på e-post: kjb@linkarkitektur.no.
Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 

 .

Kontaktperson

Kjetil Bakken-Engelsen
Kjetil Bakken-Engelsen Leder team Oslo, sivilarkitekt MNAL
Kontor:
Oslo
Mob:
+47 902 26 599
kjb@linkarkitektur.no