Ledige stillinger

Handläggande arkitekt – Göteborg

Handläggande arkitekt – Göteborg

Handläggande arkitekt med intresse för ombyggnader.

LINK Arkitektur satsar i Göteborg – och det går bra. Vi får allt fler uppdrag och behöver nu stärka upp vårt kompetenta team med ytterligare arkitekter. På ritbordet just nu ligger flera nya större projekt, både i Region Göteborg och i Region Väst, bla renovering av ett stort bostadsområde, ett par nya skolor samt inredningsprojektering av Natrium på Medicinareberget.

Som ett av Skandinaviens fem största arkitektföretag har vi 500 medarbetare på 15 orter i Skandinavien. Vår unika spetskompetens spänner över arkitekturens alla områden – från omfattande stadsutvecklingsprojekt till produktdesign. Vi arbetar sömlöst i projekt mellan kontoren och du får möjlighet att lära och utvecklas med arkitekter med olika kompetenser och erfarenheter över hela Sverige och Norden. Med hållbarhet väl förankrat i vårt DNA och med hög innovationstakt ska arkitekturen utgöra premisserna för vad en bra plats ska vara – idag och imorgon.

Din roll som handläggande arkitekt
Du är en drivande och social person med vilja att utvecklas i din yrkesroll. Du är noggrann, ansvarstagande och har ett genuint intresse för arkitektur. Vi tror att du drivs av samverkande processer där processen är avgörande för slutresultatet.

Vi tror att du:

  • har en masterexamen i arkitektur
  • har ett stort intresse av hållbarhet
  • har en stark gestaltningsförmåga med omsorg om helhetsbilden såväl som detaljerna
  • har minst 10 års erfarenhet
  • har erfarenhet av ombyggnadsprojekt, gärna av upprustning av miljonprogramsområden
  • är skicklig på att kommunicera i bild, ritning, diagram och text
  • kan modellera i 3D, ex. Rhino, SketchUp, ArchiCAD och Revit
  • behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du:

  • har erfarenhet av ombyggnadsprojekt
  • har erfarenhet av bostäder

Vi erbjuder
LINK Arkitektur är ett företag med högt i tak och vi ser gärna att våra medarbetare är initiativrika och engagerade. Våra anställda är vår största tillgång och vi lägger därför stor vikt vid att erbjuda goda förmåner med fokus på fysisk och psykisk hälsa. Till exempel ingår sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag i lönen. Vi arbetar proaktivt med arbetsmiljöfrågor och arrangerar regelbundet sociala aktiviteter som filmvisningar och AW:s.

På kontoret i Göteborg får du arbeta tillsammans med både arkitekter och inredningsarkitekter, flera med ett stort hållbarhetsengagemang. Samtidigt jobbar du lika nära våra medarbetare på andra kontor, både i Sverige, Norge och Danmark – ett utbyte som är både uppskattat och givande.

Information
Placeringsort: Göteborg
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdatum: 2021-03-07
Ansök genom att skicka portfolio (max 10 Mb) och cv till:  jobb@linkarkitektur.se – ange ”Handläggande arkitekt Gbg” i ämnesfältet.
Frågor ställs till: Klara Brunnström, tf. regionchef: klara.brunnstrom@linkarkitektur.se / 070 558 32 70

Kontaktperson

Klara Brunnström
Klara Brunnström Ansvarlig Interiørarkitektur Sverige, Interiørarkitekt
Kontor:
Göteborg
Mob:
+46 70 558 32 70
Tel:
+46 10 479 98 35
klara.brunnstrom
@linkarkitektur.se