Om LINK

Bliv praktikant på LINK ACADEMY

Bliv praktikant på LINK ACADEMY

Er du under uddannelse til designer, arkitekt, konstruktør? Så bliv en del af LINK ACADEMY på vores tegnestue i Aarhus eller København. Lige nu søger vi praktikanter til foråret 2021.

Er du typen, der tænker frem og har visioner? Spekulerer du på, hvordan mennesker vil bo og arbejde om 10 eller 20 år? Så er vi måske dit nye praktiksted.

Vi er en nordisk tegnestue, der tænker og lever skandinavisk arkitektur. Vi arbejder for en bæredygtig fremtid og for at visioner kan blive til realiteter. Med knap 500 ansatte på 16 tegnestuer i Norge, Sverige og Danmark kan vi give dig et unikt praktikophold og fremtidsmuligheder i hele verden.

Som praktikant på LINK ACADEMY får du en allround introduktion, der gør dig klar til jobbet på en tegnestue. Vi samler alle vores arkitekt-, design-,  konstruktør- og Computational BIM praktikanter på ét hold og giver dig indsigt i, hvordan mange fagområder og kompetencer spiller sammen. Du bliver tilknyttet en fast projektleder og arbejder på projekter på lige fod med tegnestuens øvrige medarbejdere. 

Sideløbende deltager du i workshops på vores moduler specielt tilrettelagt for vores praktikanter. Du bliver introduceret til, hvordan vi arbejder med design, arkitektur, projektledelse, bæredygtighed, BIM, jobsøgning– og meget mere. Kort sagt, vi bringer dig helt tæt på virkeligheden og gør dig parat til job.

Moduler gør dig klogere
Vores akademi starter to gange årligt i henholdsvis september og februar og strækker sig over ét semester. Vi har indlagt 13 moduler i forløbet, hvor instruktørerne er vores egne dygtige medarbejdere med specialviden og solid erfaring. Hvert af de 13 moduler varer fra nogle timer til en hel dag. Hele praktikforløbet afsluttes med kursusbevis, udtalelse og evaluering.

Sådan søger du praktikplads
Fortæl os, hvorfor du skal være vores nye praktikant, og vedlæg cv og gerne portfolio. Mærk venligst din ansøgning, så vi ved, om du søger praktikplads som arkitekt, designer, konstruktør eller Computational BIM.

Send din ansøgning

Husk at angive om du søger til vores afdeling i Aarhus- eller København.

Vil du tale med os først?
Du er meget velkommen til at kontakte os på vores hovednummer 70 24 40 00, så sætter vi dig i forbindelse med den rette person her hos os. Du er også meget velkommen til at kigge forbi og se tegnestuen og høre nærmere om vores projekter og praktikforløb.

Kontaktperson

Frank Hyrsting Produksjonssjef / Bygg økonom MDB
Kontor:
Aarhus
Tel:
+45 20 16 83 32