Vacant positions

Byggnadsingenjör/BIM-samordnare - Stockholm

Byggnadsingenjör/BIM-samordnare - Stockholm

Har du flerårig erfarenhet av modellerings- och projekteringsarbete och tycker om att arbeta med varierande projekt? Nu erbjuder vi möjligheten att bli en del av ett av de ledande arkitektkontoren i Skandinavien. Vi önskar stärka vårt team som arbetar med BIM och erbjuder dig möjligheten att få vara med och driva företagets BIM utveckling framåt.

Vi är ett av de ledande arkitektkontoren i Norden med drygt 450 medarbetare fördelade på 15 kontor i Sverige, Norge och Danmark. Utöver arkitektur har vi bred kompetens inom stadsutveckling, landskap och inredning samt hållbarhet, miljö och energirådgivning. Vi arbetar med alla typer av projekt, från storskalig bostadsutveckling och komplicerade vårdbyggnader till hållbarhetscertifierade skolor. Genom att se möjligheter, spränga gränser och utveckla bra förebilder vill vi bidra till en god samhälls- och stadsutveckling. Vårt mål är att skapa rum för bättre liv!

Din roll
Hos oss får du möjlighet att arbeta i allt från mindre, korta uppdrag till mer komplexa och tekniskt avancerade projekt. Du arbetar med implementering av företagets BIM principer i projekten. Du bygger ihop hela projektet via 3d modellering och inledningsvis är det stort fokus på den strategiska planeringen för att under projektets gång skifta fokus mot mer kontroll och uppföljning. Mer avancerad projektering av speciallösningar är också något som du arbetar med. En större del av dina arbetsuppgifter ställer krav på din förmåga att kunna granska krav samt att uppfylla dem.

Vi arbetar projektorienterat i en platt organisation där det kontinuerligt sker ett informationsutbyte. För att säkerställa kvalitén i projekten samarbetar vi alltid flera personer som bidrar med olika perspektiv och idéer. På sikt kommer du få möjlighet att vara med och påverka utvecklingen av vår BIM strategi.

Vi tror att du:
• har flerårig erfarenhet av arbete som byggnadsingenjör, BIM samordnare, arkitekt, samhällsplanerare 
• har utbildning inom relevant område genom yrkeshögskola eller lämplig ingenjörsutbildning
• har flerårig erfarenhet av projektering och modellering
• har mycket goda kunskaper i ArchiCAD 
• har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt

Det är meriterande om du:
• har arbetslivserfarenhet från arbete med förvaltningssystem
• har erfarenhet av rollen som BIM ansvarig/strateg

Vi tror att du som söker har en mycket god och välutvecklad byggnadsteknisk kompetens. Du värdesätter noggrannhet i ditt arbete och har förmågan att arbeta strukturerat. Vi tror även att du är en social och utåtriktad person som är skicklig på att skapa goda relationer med såväl interna som externa kontakter. Du förstår vikten av lagarbete och har en mycket god samarbetsförmåga. Många beskriver dig även som ödmjuk och prestigelös då du ställer upp för dina kollegor, har förmågan att arbeta utanför ditt eget ansvarsområde och ta dig an okvalificerade arbetsuppgifter när situationen kräver det. Vi har en härlig och familjär stämning där alla arbetar mot samma mål.

Nyfiken? Ansök idag!
I den här rekryteringen samarbetar vi med Bravura och ser fram emot få din ansökan via www.bravura.se
Ansök via länken: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/byggnadsingenjor-bim-samordnare-arkitekt-till-link-arkitektur-1547001/

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta Daniel Skowronski på Bravura på daniel.skowronski@bravura.se eller +46 70 766 13 22. Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail.