Fantoftparken

Fantoftparken
Illustrasjon: XR
Fantoftparken
Illustrasjon: XR
Fantoftparken
Illustrasjon: XR
Fantoftparken
Illustrasjon: XR
Forrige Neste

Fantoftparken

Byggherrens målsetting er at nybygget skal være det mest miljøvennlige kontorbygget i Bergen.

Kontorbygget blir ca 7000 kvadratmeter og ligger ved siden av Storetveitmarken. Nærheten til ByBanen og vilje til å strekke seg langt når det gjelder energi og miljø er sentrale byggestener for prosjektet.

Prinsipper for Passivhus legges til grunn i konstruksjoner. Taket dekkes med solceller. Regnvannsbassen brukes til kjøling av luft og sykkelvask.

Kontorbygget ønsker å være tydelig i valg av materialer. Synlige massivtredekker og ubehandlet kledning i fasaden gir identitet. 

Kontaktperson

Grethe Haugland
Grethe Haugland Leder team Bergen, Sivilarkitekt
Kontor:
Bergen
Tel:
+47 480 95 470
gh@linkarkitektur.no
Tiltak: Nybygg Anskaffelse: Direkte anskaffelse Sted: Storetveitvegen 98, Bergen Oppdragsgiver: V.I.T. Eiendom AS ( Veidekke ASA, Instanes og Thunestvedt) Bruttoareal: 7 000 m2 Status: Forprosjekt Samarbeidspartner: Veidekke, Node, GK, Vestrheim, Sweco, Multiconsult, Konsepta, Instanes og Constrada Fagområder: Arkitektur / Interiør / BIM - Bygnings Informasjons Modellering / Universell utforming Miljøaspekt: BREEAM Exelent, Massivtre