Ledige stillinger

Praktikanter, Team Oslo

Praktikanter, Team Oslo

LINK arkitektur AS er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia, med ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Vi jobber tett og tverrfaglig for å nå vår visjon om å skape bærekraftig samfunnsarkitektur og rom for bedre liv. For å nå dette søker vi derfor deg som brenner for det samme som oss.

LINK arkitektur AS søker praktikanter til sitt kontor i Oslo. Vi holder til i inspirerende lokaler i Kvadraturen, i sentrum av Oslo. Her har vi samlet et bredt fagmiljø med kompetanse innen alle arkitektytelser. Tverrfaglig samhandling med de andre teamene – interiør, landskap, urbanisme, plan og bærekraft – står høyt på agendaen.

Hos oss vil du gjennomføre et modulbasert opplegg og du vil ha mulighet til å ta del i «MUST build»-programmet vi gjennomfører sammen med vårt søsterselskap Multiconsult AS. Har du fullført minimum tre år med arkitektstudier, og kan tenke deg minimum et halvt års praktikantopphold? Da ønsker Team Oslo deg som søker!

Skriv en kort søknad som beskriver din motivasjon, legg ved CV og portfolio, og send det til e-post: oslo@linkarkitektur.no
Merk e-posten med «Praktikant Team Oslo» og send den innen 28. februar.

For mer informasjon kontakt leder av Team Oslo, Kjetil Bakken-Engelsen, på e-post: kjb@linkarkitektur.no

Alle søknader behandles konfidensielt.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontaktperson

Kjetil Bakken-Engelsen
Kjetil Bakken-Engelsen Leder team Oslo, sivilarkitekt MNAL
Kontor:
Oslo
Mob:
+47 902 26 599
kjb@linkarkitektur.no