Ledige stillinger

Anbudsansvarig – Stockholm

Anbudsansvarig – Stockholm

Vi söker nu dig som kan lyfta vårt anbudsarbete till nästa nivå. Som Anbudsanavarig hos oss på LINK arkitektur tillträder du en ny funktion i bolaget och blir ansvarig för att höja kvaliteten på våra anbud så att bolaget får in större och mer intressanta uppdrag. Du arbetar operativt med att göra våra anbud såväl som strategiskt med att utveckla vårt anbudsarbete och vårt erbjudande.  

LINK arkitektur är ett av Nordens största arkitektföretag med ca 470 medarbetare i Sverige, Norge och Danmark. LINK arkitektur är ett av de ledande arkitektkontoren inom vård, forskningsmiljöer, bostäder och skolarkitektur i Norden.

Din roll

Du erbjuds en bred roll med stora interna och externa kontaktytor och inflytande över affären. Du arbetar operativt med anbud samtidigt som du har ett strategiskt fokus. Du arbetar nära affären och har som uppgift att skapa ett starkt erbjudande för att vinna anbuden och internt agerar du rådgivande i arbetet med att välja och prioritera nya anbud. Operativt projektleder du sedan hela anbudsarbetet, ansvarar för anbudsinlämningen, skriver anbudstexter och sammanställer anbudsmaterial. Utöver dina operativa arbetsuppgifter bidrar du strategiskt genom att leda företagets anbudsgrupp samt ansvarar för att förbättra våra anbudsprocesser och höja kvalitén i vårt anbudsarbete. Du arbetar långsiktigt med att höja vår attraktivitet genom att utveckla och vässa vårt erbjudande inom vård, skola och bostäder samt att skapa nätverk med attraktiva samarbetspartners. 
 
Tjänsten är placerad vid vårt kontor i Stockholm. Du rapporterar till Marknadschef och jobbar i nära samarbete med våra avdelningschefer, uppdragsansvariga arkitekter och kommunikatörer. I tjänsten ingår också att samarbeta med LINK arkitektur i Norge och Danmark i anbudsfrågor.

Om dig

Vi söker dig som har en stark drivkraft att utveckla både dig själv och den organisation du verkar i. Vi tror att du har arbetat med anbud tidigare, ju längre desto bättre – helst på arkitektkontor. Det är meriterande om du har ett intresse för arkitektur och hållbart samhällsbyggande, gärna inkluderande social hållbarhet samt miljö- och klimatfrågor. Naturligtvis kan du självständigt skriva facktexter och analysera hur man vinner anbudsförfrågningar.

Eftersom anbudsarbete har hårda deadlines, ibland under tidspress, är det viktigt att du är drivande samt kan planera och leda anbudsprocesserna på ett strukturerat sätt, från start till mål. Som person förstår du vikten av att bygga goda relationer internt, inte bara i chefsleden. Med stöd i din charm, ditt trevliga sätt och din ihärdighet ser du till att organisationen och våra samarbetspartners levererar de underlag du behöver i tid.

Vi erbjuder

LINK arkitektur är ett företag med högt till tak och vi ser gärna att våra anställda är initiativrika och engagerade. Våra anställda är vår största tillgång och vi lägger därför stor vikt vid att erbjuda goda förmåner med fokus på fysisk och psykisk hälsa. T.ex. ingår sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag i lönen. Vi arbetar proaktivt med arbetsmiljöfrågor och på kontoret arrangeras regelbundet sociala aktiviteter som filmvisningar och AW’s.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar LINK arkitektur med Roi Rekrytering. Ansök här senast den 21/12 >
För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Lukas Drelich: lukas.drelich@roirekrytering.se, 073 233 08 50