Ledige stillinger

Urbanist Urban LINK - Oslo
Midtbyen, Kongsvinger / Illustrasjon: Axion

Urbanist Urban LINK - Oslo

Bli med og forandre fremtiden!

Behovet for bærekraft i den globale urbaniseringen har aldri vært viktigere.  Mange gode tanker og ideer preger media og konferanser, men det er først når vi skaper nye løsninger i de fysiske komplekse prosjektene at reelle endringer kan skje. Urban LINK er et nytt team i LINK Arkitektur som satser på skandinavisk urbanisme med etablering i Oslo, Stockholm og København. Urban LINK fronter og samarbeider tverrfaglig med kollegaer innenfor konsernet i LINK Arkitektur, LINK Landskap, Analyse & Strategi og ikke minst Multiconsult. Her er hele bredden av spesialistfag in-house.

Leder for Urban LINK er arkitekt Sissel Engblom og vi er 8 entusiastisk urbanister som samarbeider på tvers med våre kollegaer i konsernet. Vi er spesialister på bærekraftige urbane løsninger med mål om å bli ledende på innovativ tilnærming til urbanisering i Skandinavia. Siden oppstarten i mars 2016 har vi utført byutviklingsprosjekter i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Bodø, Kristiansand, Lillestrøm og Trondheim. Nå jobber vi blant annet med Adamstuen i Oslo og Älvstranden i Gøteborg.

For Team Urban LINK rekrutterer vi nå en ny urbanist: du er arkitekt, landskapsarkitekt, byplanlegger, urban designer eller en med annen relevant erfaring. Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av den grønne bølgen; hvordan vi skal bo, jobbe og leve sammen i fremtidens nabolag, byer og bygder. Vi søker deg som vet at god teamdynamikk og kommunikasjon er nøkkelen til mening, moro og innovasjon i prosesser og prosjekter både internt og sammen med oppdragsgivere.

Høres dette ut som noe for deg så send søknad med CV, referanser + portfolio teaser til Urban Link Oslo v/ Ingrid Aagenæs: ina@linkarkitektur.no/+4791325911. Søknadsfrist: 1. April

Beskrivelse av stilling som fast ansatt i Urban LINK:

Tiltredelsesdato           
Våren 2018, dato etter avtale.

Kompetanse                         

  • Master eller tilsvarende utdanning fra universitet/høyskole
  • Kompetanse innen urbanisme og byutvikling
  • Styrke innenfor 3D modellering
  • ArchiCad/Sketchup/Rhino/Grasshopper er en fordel
  • Gode samarbeidsevner både internt og eksternt
  • Kreativitet og engasjement
  • Prosjektledererfaring en fordel
  • Nordisk språk er ditt morsmål  

Varighet og prøvetid
Fast ansettelse med tre måneder prøvetid. 

Lønn
Konkurransedyktig lønn etter avtale.

Arbeidsoppgaver      
Arbeidsoppgavene vil være alt i tilknytning til tidligfaseutvikling av komplekse, urbane prosjekter i større skala. Hovedsakelig jobber Urban LINK med mulighetsstudier for utvikling og transformasjon av byområder. Markedet vårt er hovedsakelig store og små byer i Norge, Sverige og Danmark.  

Arbeidstid
Arbeidstiden er 40 timer pr. uke, inkludert ½ times spisepause. LINK har fleksitid.                 

Arbeidssted                      
Urban LINK sitter i nyrenoverte lokaler i kvadraturen, Kirkegata 4 i et sosialt og hyggelig miljø sammen med kollegaer i LINK, Analyse&Strategi og Multiconsult.

Les mer om Urban LINK her >

Kontaktperson

Sissel Engblom
Sissel Engblom Leder team Urban LINK, Sivilarkitekt
Kontor:
Urban LINK
Mob:
+47 94 87 59 66
sissel.e@linkarkitektur.no