Ledige stillinger

Praktikant - Urban LINK - Oslo
Sluppen, Trondheim / Illustrasjon: Axion

Praktikant - Urban LINK - Oslo

Bli med og forandre fremtiden!

Behovet for bærekraft i den globale urbaniseringen har aldri vært viktigere.  Mange gode tanker og ideer preger media og konferanser, men det er først når vi skaper nye løsninger i de fysiske komplekse prosjektene at reelle endringer kan skje. Urban LINK er et nytt team i LINK Arkitektur som satser på skandinavisk urbanisme med etablering i Oslo, Stockholm og København. Urban LINK fronter og samarbeider tverrfaglig med kollegaer innenfor konsernet i LINK Arkitektur, LINK Landskap, Analyse & Strategi og ikke minst Multiconsult. Her er hele bredden av spesialistfag in-house.

Leder for Urban LINK er arkitekt Sissel Engblom og vi er 8 entusiastisk urbanister som samarbeider på tvers med våre kollegaer i konsernet. Vi er spesialister på bærekraftige urbane løsninger med mål om å bli ledende på innovativ tilnærming til urbanisering i Skandinavia. Siden oppstarten i mars 2016 har vi utført byutviklingsprosjekter i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Bodø, Kristiansand, Lillestrøm og Trondheim. Nå jobber vi blant annet med Adamstuen i Oslo og Älvstranden i Gøteborg.

For Team Urban LINK rekrutterer vi nå en kreativ praktikant med styrke på 3D digitale verktøy. Vi søker deg som er lidenskapelig opptatt av den grønne bølgen; hvordan vi skal bo, jobbe og leve sammen i fremtidens nabolag, byer og bygder. Vi søker deg som vet at god teamdynamikk og kommunikasjon er nøkkelen til mening, moro og innovasjon i prosesser og prosjekter både internt og sammen med oppdragsgivere.

Nordisk språk er et krav til arkitekter, mens praktikanter klarer seg godt med flytende engelsk hos oss.

Høres dette ut som noe for deg så send søknad med CV, referanser + portfolio teaser til Urban Link Oslo v/ Ingrid Aagenæs - ina@linkarkitektur.no /+4791325911.

Beskrivelse av ansettelse som praktikant:

Tiltredelsesdato
Så snart som mulig.

Varighet                          
Praktikantperioden varer til ca. 1 juli 2018 eller opp til et helt år.

Lønn
Timelønn i henhold til anbefalinger fra AFAG.

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgaver som teammedarbeider i prosjekt. I tillegg vil det kunne innebefatte å bidra på kontoret med ulike oppgaver som modellarbeid, illustrasjonsoppgaver, arkivering, produksjon av grafisk materiell, Dak/BIM, konkurranseassistanse osv. Hovedsakelig jobber Urban LINK med mulighetsstudier for utvikling av byområder. 

Arbeidstid
Arbeidstiden er generelt 40 timer pr. uke, inkludert ½ times, daglig spisepause som er betalt. Urban LINK har fleksitid.

Les mer om Urban LINK her >

Kontaktperson

Sissel Engblom
Sissel Engblom Leder team Urban LINK, Sivilarkitekt
Kontor:
Urban LINK
Mob:
+47 94 87 59 66
sissel.e@linkarkitektur.no