Ledige stillinger

I praktik som designer, arkitekt eller konstruktør på LINK ACADEMY

I praktik som designer, arkitekt eller konstruktør på LINK ACADEMY

Er du under uddannelse til designer, arkitekt eller konstruktør? Så bliv en del af LINK ACADEMY på vores tegnestue i enten Aarhus eller København. Her kombinerer vi praktiske projektopgaver fra den virkelige verden med workshops og coaching for alle praktikanter på tværs af uddannelser. Vi søger lige nu praktikanter med start i august 2017.

Designer
Vil du arbejde sammen med Arne Jacobsens arvtager? Når du er i designpraktik hos os, kommer du til at samarbejde med vores prisvindende designchef Torben Madsen, der løser alle VOLAs designopgaver. Du er typen, der finder trenden, før den finder dig, og du brænder for løsninger, der sammentænker funktion, form og produktion. Det er en fordel, hvis du kender SolidWorks og evt. også 3D Studio Max samt Adobe-pakken.

Arkitekt
Som arkitektpraktikant hos os bliver du en del af vores konkurrenceafdeling, hvor passion og kreativitet er nøgleord, og hvor du får gode muligheder for ansvar og for at udfordre og udvikle dit arkitektursyn gennem sparring med afdelingens øvrige arkitekter. Du kommer til at indgå i forskellige projektteams, hvor du skal være med til at løse en bred vifte af projekter, der spænder over alle skalatrin. Du har bestået minimum 6. semester og har et godt kendskab til Adobe-pakken og Rhino/Sketch Up.

Konstruktør
Du har det bedst, når du arbejder med projektledelse, økonomi og tekniske løsninger. Eller du har flair for digitale bygningsmodeller og BIM projektering. Vores konstruktører har ansvar for de helt store projekter, hvor de som kundens betroede rådgiver sikrer levering af kvalitet til tiden.

Bliv en del af holdet – sådan søger du
Fortæl os, hvorfor du skal være vores nye praktikant. Vedlæg cv og evt. portfolio. Mærk venligst din ansøgning, så vi ved, om du søger praktikplads som arkitekt, designer eller konstruktør.  

Søger du i Aarhus – send din ansøgning til: aarhus@linkarkitektur.dk

Søger du i København – send din ansøgning til: kbh@linkarkitektur.dk