Ledige stillinger

LINK arkitektur i Aarhus søger erfaren og visionær konkurrencearkitekt

LINK arkitektur i Aarhus søger erfaren og visionær konkurrencearkitekt

Vi søger en visionær konkurrencearkitekt, der brænder for at skabe banebrydende arkitektur, som ønsker at udfolde sine evner maksimalt og at styrke sin indflydelse på virksomhedens projekter i hele Skandinavien.

Du bliver en del af en arbejdsplads med de karriere- og udviklingsmuligheder, som kun en international tegnestue tilbyder. Som vores nye kollega kan du både tilføre arkitektonisk værdi og samtidig styre projekter sikkert i mål. Gennem deltagelse i arkitektkonkurrencer skal du løse opgaver på højeste arkitektoniske niveau og være en af de drivende kræfter bag udviklingen af tegnestuens arkitektoniske profil.

Faglige kvalifikationer

  • cand. arch. eller tilsvarende
  • mindst 6 års dokumenterede referencer fra en tilsvarende stilling
  • kompetencer til at styre større, komplekse konkurrenceforløb
  • solid erfaring med tværfagligt samarbejde
  • erfaring med Rhino/ Sketch Up samt Adobepakken

Personlige kompetencer

  • visionær, nysgerrig og kreativ
  • udadvendt og god til at kommunikere
  • struktureret, selvstændig og kvalitetsbevidst
  • god til at sætte retning i en travl hverdag

Vi tilbyder
En udfordrende stilling i en af Nordens mest spændende arkitektvirksomheder, der dækker hele processen fra planlægning over konceptualisering til industrielt design. Du får fleksible arbejdsvilkår og relevant efteruddannelse samt et stærkt netværk af dygtige kolleger. Dit primære arbejdssted vil være vores tegnestue i Aarhus.

Tiltrædelse efter aftale.

Yderligere information kan indhentes hos direktør Mogens Kristensen på tlf. 20 11 17 11 /  mkr@linkarkitektur.dk eller leder af konkurrenceafdelingen Niels Bondrup Jensen på tlf. 30 69 02 23 /  nbj@linkarkitektur.dk

Ansøgning sendes til: Mogens Kristensen  mkr@linkarkitektur.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt.

Med i alt 450 medarbejdere på 15 kontorer i Norge, Sverige og Danmark har LINK arkitektur en stærk lokal forankring i hele Skandinavien med bred kompetence inden for alle arkitektfaglige discipliner - fra stor-skala-boligudvikling over komplicerede hospitalsbyggerier til bæredygtighedscertificerede skoler.

LINK arkitektur er blandt de førende tegnestuer i Skandinavien, både hvad angår projektantal, medarbejderantal og omsætning.

I vores to danske afdelinger i Aarhus og København arbejder ca. 90 medarbejdere.

Vi har en rummelig kultur med fokus på tværfaglighed, medindflydelse, dialog og arbejdsglæde.