Ledige stillinger

Konkurrencearkitekter til tegnestuen i Aarhus

Konkurrencearkitekter til tegnestuen i Aarhus

LINK arkitektur søger flere nye konkurrencearkitekter til vores tegnestue i Aarhus. Din vigtigste opgave bliver at udfolde arkitektur med en særlig nordisk nerve, der afspejler vores forankring i de tre skandinaviske lande Norge, Sverige og Danmark. Du bliver en del af en arbejdsplads med de karriere- og udviklingsmuligheder, som kun en international tegnestue tilbyder.

Gennem deltagelse i arkitektkonkurrencer skal du løse opgaver på højeste arkitektoniske niveau i hele Skandinavien. Du får direkte og stor indflydelse på vores arkitektoniske udtryk og profil. Din vigtigste opgave bliver at udfolde arkitektur med en særlig nordisk nerve, der afspejler vores forankring i de tre skandinaviske lande Norge, Sverige og Danmark.Som vores nye kollega kan du således både tilføre arkitektonisk værdi og hjælpe med at styre projekter sikkert i mål.

Du passer godt ind hos os, hvis du er fagligt ambitiøs og dygtig - og har hjertet med i alt, hvad du foretager dig. Vi har et attraktivt efteruddannelses- og talentprogram, hvor vi prioriterer uddannelse og kompetenceudvikling. Vi tilbyder vores medarbejdere stor indflydelse på jobbet og frihed til at træffe beslutninger og præge projekterne.

Faglige kvalifikationer

  • Cand. arch. eller tilsvarende - gerne nyuddannet
  • Erfaring med Rhino/ Sketch Up samt Adobepakken
  • Dygtig til konceptudvikling og tidlige faser

Personlige kompetencer

  • Nysgerrig og kreativ
  • Gode tværfaglige samarbejdsevner
  • Struktureret, selvstændig og kvalitetsbevidst

Vi tilbyder
En udfordrende stilling i en af Nordens mest spændende arkitektvirksomheder, der dækker hele processen fra planlægning over konceptualisering til industrielt design. Du får fleksible arbejdsvilkår og relevant efteruddannelse samt et stærkt netværk af dygtige kolleger. Dit primære arbejdssted vil være vores tegnestue i Aarhus. Tiltrædelse efter aftale.

Yderligere information

Sådan søger du
Vi indkalder til samtale løbende, så send ansøgning, CV og evt. portfolio hurtigst muligt. Ansøgningsfrist 15. juni 2017.

Ansøgning sendes til:  aarhus@linkarkitektur.dk