Ledige stillinger

Inredningsarkitekt - Stockholm
Hundven-Clements Photography / Medicinskt Biologiskt Centrum, Umeå Universitet

Inredningsarkitekt - Stockholm

Det fattas en pusselbit i vårt starka team med inredningsarkitekter ­­– kan det vara du? Vi skapar innovativa forsknings- och lärandemiljöer, drivs av att av tänka hållbart och har alltid människan i fokus.

LINK arkitektur är ett av de ledande arkitektkontoren inom forsknings- och laboratoriearkitektur. Vi arbetar framförallt med miljöer knutna till högskolor och universitet där vi drivs av att skapa goda arbets- och lärandemiljöer för människor att trivas och utvecklas i. Just nu ritar vi för fullt på bland annat Framtidens Laboratorium vid Karolinska Institutet, Sahlgrenska Life Science Center och profilskapande projekt för Stockholms Universitet.

Utöver våra uppdrag, är vi engagerade i flera FoU-projekt och samarbeten kopplade till hållbar inredning och BIM-projektering. Vi tycker att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap för att bidra till en branschutveckling vi tror på. LINK arkitektur är bland annat initiativtagare till föreningen 100gruppen som arbetar för hållbara, cirkulära interiörer. Hos oss finns möjlighet att vara med och driva kunskapsutveckling inom sektorn.

Din roll
Med inlevelseförmåga och stöd i evidensbaserad kunskap, utformar du goda miljöer för lärande och avancerat forskningsarbete. I nära dialog med våra uppdragsgivare, arbetar du med utredningar i tidiga skeden och projekteringen hela vägen fram till färdigt resultat. I ryggen har du ett hängivet team som har lång erfarenhet av uppdrag för landets främsta universitet och högskolor. Du BIM-projekterar i ARCHICAD; vi har en dedikerad digitaliseringsgrupp som ser till att ert team har den kunskap och de verktyg ni behöver.

Vi tror att du:

 • har en master i inredningsarkitektur alt. SIR-titel
 • har erfarenhet av programskrivning.
 • har några års yrkeserfarenhet inom området.

Dessutom får du:

 • Hjälp på traven att ta hand om din hälsa:
  • friskvårdsbidrag och förmånligt avtal med SATS i samma byggnad
  • subventionerad massage på kontoret
 • Trygghet genom privat sjukvårds- och olycksfallsförsäkring
 • Utbildningspott för din egen kompetensutveckling
 • Tjänstepension genom kollektivavtal

Frågor ställs till: Filippa Karlsson, Ansvarig för inredningsarkitektur, filippa.karlsson@linkarkitektur.se, +46 70 540 05 99
Ansök senast: 2018-04-22
Ansökan skickas till: info@linkarkitektur.se

Ange ”Inredningsarkitekt - Stockholm” i ämnesraden.

Kontaktperson

Filippa Karlsson
Filippa Karlsson Gruppeleder, ansvarlig Interiørarkitektur, Interiørarkitekt
Kontor:
Stockholm
Mob:
+46 70 540 05 99
Tel:
+46 10 479 98 07
filippa.karlsson
@linkarkitektur.se