Ledige stillinger

Byggingenjör - Stockholm
Science for Life Laboratory – SciLifeLab, Solna

Byggingenjör - Stockholm

Vill du utforma landets främsta miljöer för innovation? Kom och gör det tillsammans med våra inredningsarkitekter! Vårt team som arbetar med forsknings- och lärandemiljöer söker nu dig som brinner lite extra för tekniska detaljer och BIM-projektering.

LINK arkitektur är ett av de ledande arkitektkontoren inom forsknings- och laboratoriearkitektur. Vi arbetar framförallt med miljöer knutna till högskolor och universitet där vi drivs av att skapa goda arbets- och lärandemiljöer för människor att trivas och utvecklas i. Just nu ritar vi för fullt på bland annat Framtidens Laboratorium vid Karolinska Institutet i Huddinge och Sahlgrenska Life Science Center i Göteborg. Utöver våra uppdrag, är vi engagerade i flera FoU-projekt och samarbeten kopplade till hållbar inredning och BIM-projektering. Vi tycker att det är viktigt att dela med oss av vår kunskap för att bidra till en branschutveckling vi tror på.

Din roll
Med ditt intresse för BIM-projektering och tekniska detaljlösningar kompletterar du vårt team med nyckelkunskap för att vi ska kunna leverera riktigt bra lösningar. Är du intresserad av att utveckla dina BIM-kunskaper finns möjlighet till vidareutbildning och vår digitaliseringsgrupp erbjuder stöd och inspiration. Du kommer att projektera inredning för laboratorier, forsknings- och lärandemiljöer i nära samarbete med våra inredningsarkitekter. Ofta är uppdragen tekniskt komplexa och i din roll bidrar du till smarta lösningar på de utmaningar ert projektteam ställs inför. Hos oss kommer du också att:

 • utveckla våra verktyg anpassade till projekt
 • ansvara för den tekniska samordningen i konsultteamet

Vi tror att du:

 • är byggnadsingenjör i arkitekturbranschen
 • är en van användare av ARCHICAD

Dessutom får du:

 • hjälp på traven att ta hand om din hälsa:
  • friskvårdsbidrag och förmånligt avtal med SATS i samma byggnad
  • subventionerad massage på kontoret
 • trygghet genom privat sjukvårds- och olycksfallsförsäkring
 • utbildningspott för din egen kompetensutveckling
 • tjänstepension genom kollektivavtal

Frågor ställs till: Filippa Karlsson, ansvarig för inredningsarkitektur, filippa.karlsson@linkarkitektur.se, +46 70 540 05 99
Ansök senast: 2018-03-30
Ansökan skickas till: info@linkarkitektur.se

Ange ”Byggingenjör - Stockholm” i ämnesraden.

Kontaktperson

Filippa Karlsson
Filippa Karlsson Gruppeleder, ansvarlig Interiørarkitektur, Interiørarkitekt
Kontor:
Stockholm
Mob:
+46 70 540 05 99
Tel:
+46 10 479 98 07
filippa.karlsson
@linkarkitektur.se