Design

Design

Omdrejningspunktet for LINK arkitekturs designafdeling er gennemtænkt og testet funktionalitet kombineret med smuk formgivning. Afdelingen har modtaget en lang række internationale priser.

LINK arkitekturs designafdeling udfører industrielt design, design af møbler, brændeovne, byrumsinventar og specialinventar til sygehuse, laboratorier og produktionsvirksomheder.

Løfter arven efter Arne Jacobsen
Og vores referencer taler for sig selv. Igennem de sidste mange år har vi været tilknyttet VOLA, og vi står således bag videreførelsen af Arne Jacobsens oprindelige armaturdesign. Vores løsninger for VOLA har modtaget en række internationale designpriser. Vores kreative forslag møder producentens krav i et tæt og konstruktivt samspil igennem hele processen fra idéudvikling til færdigt produkt.

Erfarent team spænder bredt
Vores designteam har en unik og bred ballast og bliver inddraget i mange forskellige opgaver. Teamet løser ofte opgaver i direkte forlængelse af større byggeprojekter, hvor LINK arkitektur enten som arkitektfaglig eller totalrådgiver står for opførelsen af et større byggeri. Her udvikler designteamet fx inventar til det specifikke byggeri.
Vi har udviklet stor ekspertise i brugerdreven innovation og brugerundersøgelser i forbindelse med design. Her afdækker vi konkrete behov og uerkendte faktorer. Det gør produktet mere brugervenligt og funktionelt og øger dermed dets værdi.

Vi skaber design, der giver vores kunder værdi
Vores designteam er altid bevidst om, hvordan design indgår i større sammenhænge. Det giver vores kunder et relevant og langtidsholdbart udbytte. Med deres eget unikke design understøtter vores kunder ikke alene deres brand. De får også designløsninger, der er tilpasset det konkrete formål - ikke omvendt.
Det kan være vanskeligt at tilpasse standardinventar til en ny eller eksisterende bygning og dens arkitektur, så hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud og fremtidssikre den samlede løsning med unikt design?

SE FILM OM DESIGN - KLIK HER

Vores mål med innovation og design er at skabe værdi for kunder og brugere - Torben Madsen, designchef LINK arkitektur

Kontaktperson

Torben Madsen
Torben Madsen Leder Design / Arkitekt
Kontor:
Aarhus
Tel:
+45 40 88 17 00
tma@linkarkitektur.dk
Vores mål med innovation og design er at skabe værdi for kunder og brugere - Torben Madsen, designchef LINK arkitektur